NaslovnicaVijestiCakir 'pogurao' Argentinu, Nigerija oštećena za penal?!

Cakir ‘pogurao’ Argentinu, Nigerija oštećena za penal?!

Argentina je savladala Nigeriju (2:1) golom u završnici utakmice, te tako se plasirala u osmini finala, ali djeluje da je Nigerija oštećena za penal u sitaciji kada je Rojo igrao rukom.

Nigerija je još jednom pokazala da je odlična ekipa, srčano se borila s favoriziranim protivnikom, ali je na kraju pomalo i nesretno ostala bez sna.

Messi je doveo Argentinu u vođstvo već u 14. minutu, pa su mnogi pomislili da će imati lak zadatak protiv “superorlova”. Ipak, sudac Cakir svirao je penal za Nigeriju u 51. minutu. Viktor Moses je više nego hladnokrvan, pa je rezultat izjednačen na 1:1.

Do kraja meča Argentina je napadala svim silama, s klupe su ušli Pavon, Meza i Aguero, dok je Nigerija iz kontranapada pokušala stigne do sva tri boda i sigurnog plasmana u osminu finala.

Cakir je konzultirao VAR u trenutku kada je lopta Roja pogodila u ruku u kaznenom prostoru Argentine, ali je procijenio da je to bilo nenamjerno i utakmica se nastavila.

A onda, u 86. minuti, isti igrač se našao u kaznenom prostoru Nigerije i u maniru rasnog napadača zatresao mrežu Uzohoa, za veliku radost mnogobrojnih Argentinaca u Sankt Peterburgu, a naročito Maradone. Nigerija do kraja nije imala snage da ozbiljnije ugrozi debitanta Armanija, pa je porazom završila natjecanje u Rusiji.

U drugoj utakmici Skupine D, Hrvatska je, iako u rezervnom sastavu, savladala ekipu Islanda s 2:1 i osvojila prvo mjesto u skupini s maksimalnih devet bodova.

Argentina se popela na drugo mjesto sa četiri, Nigerija je ostala tri, a Island je osvojio samo jedan bod. U osmini finala Hrvatska će igrati protiv Danske, Argentine i Francuske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!