NaslovnicaVijestiCallum Hudson-Odoi promijenio sportsko državljanstvo!

Callum Hudson-Odoi promijenio sportsko državljanstvo!

Callum Hudson-Odoi promijenio sportsko državljanstvo sa Engleske na Ganu. Zvijezda Chelseaja je nedavno posjetio i boravio u zapadnoafričkoj zemlji, odakle su i njegovi korijeni.

Callum Hudson-Odoi promijenio

Hudson-Odoi je također održao sastanak sa predsjednikom Nanom Akufo-Addom kako bi razgovarao o tome kako poboljšati nogometnu infrastrukturu i mogućnosti za djecu i mlade u zemlji.

Navodi se da je predsjednik posebno zamolio Mustaphu Ussifa ministra omladine i sporta kako bi pokušao uvjeriti 20-godišnjaka da predstavlja Ganu, a čini se da je to bilo uspješno.

Ghana Sports Online kaže da je Hudson-Odoi donio odluku da će igrati za Ganu, a ključni faktor je rasističko zlostavljanje koje su pretrpjela tri igrača nakon finala Europskog prvenstva.

Marcus Rashord, Jadon Sancho i Bukayo Saka su bili podvrgnuti rasističkom ponašanju i psovkama na društvenim mrežama nakon što su promašili penale u porazu protiv Italije na Wembleyu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!