NaslovnicaVijestiCallum Hudson-Odoi uhićen zbog napastovanja djevojke koju je upoznao online!

Callum Hudson-Odoi uhićen zbog napastovanja djevojke koju je upoznao online!

Mlada zvijezda Chelseaja, Callum Hudson-Odoi je u nedelju u četiri sata ujutro uhićen u svom domu, navodi poznati engleski Daily Mail.

Callum Hudson-Odoi uhićen

Prema pisanju medija, policija je došla u kuću 19-godišnjaka kako bi ga uhapsili nakon što ih je pozvala djevojka.

Policajac je za medije rekao: “Policija i ambulatni servis u Londonu su u 03:53 sata u nedelju 17. svibnja dobili poziv kako djevojka nije dobro.”

Djevojka se navodno požalila na fizičko zlostavljanje, te ju je policija, uz medicinsko osoblje morala prevesti u bolnicu.

Za sada još uvijek nije poznato što se točno dogodilo, ali ni klub nije želio odgovoriti na to pitanje, tako da nam ostaje da sačekamo zvanične izvještaje.

Izvještaji navode kako je Chelseajev krilni igrač kontaktirao djevojku preko socijalnih mreža prije nego što ju je pozvao u posjetu u zapadni London. Vjeruje se da je Hudson-Odoi poslao auto po nju.

Hudson-Odoi je također bio jedan od prvih nogometaša u Engleskoj koji su bili pozitivni na koronavirus. Sada je zdrav i spreman za povratak na nogometne travnjake, no da li će mu sada ova djevojka praviti problem?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!