NaslovnicaVijestiCallum Wilson potpisao za Newcastle zbog filma 'GOAL'!

Callum Wilson potpisao za Newcastle zbog filma ‘GOAL’!

Cellum Wilson kaže kako je gledao klasični nogometni film iz 2005. godine ‘GOAL’, što je igralo veliku ulogu u njegovom prelasku u Newcastle.

Callum Wilson potpisao

Unatoč prijavljenom interesu Aston Ville, engleski reprezentativac je zapečatio transfer od 20 milijuna funti na St. James Park i već je priznao važnost izmišljene priče Santiaga Muneza u svojoj odluci da potpiše za Svrake.

U filmu se radi o Meksikancu, imigrantu koji živi i radi u restoranu u Los Angelesu, koji uspijeva ostvariti transfer u Newcastle nakon uspješne probe.

U priči od siromaštva do bogatstva, na kraju postiže gol koji pečati kvalifikacije za Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Smatra se jednim od najvećih nogometnih filmova ikada snimljenih, a Wilson je otkrio da su on i njegov sin obožavatelji.

Bivši igrač Bournemoutha je za službenu web stranicu Newcastlea rekao: “Moj sin sada dolazi u tu dob kada gleda sve više filmova i više nogometa. Gledao je ‘GOAL’ pa sam sjedio sa njim i gledali smo zajedno, radi se o Newcastleu.”

“Uzbudio se dječak u meni, a odma pomislite: “Da, to je klub za mene.”

Newcastle svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Premier lige igra protiv West Hama u gostima gdje su veliki autsajderi sa koeficijentom od 3.40 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!