NaslovnicaVijestiCampbell: Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih u svijetu

Campbell: Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih u svijetu

Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih u svijetu, rekao je igrač Arsenala. Joel Campbell je podržao Hectora Bellerina i rekao da on može postati jedan od najboljih desnih bekova na svijetu.

Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih

Njih dvojica djeluju po desnoj strani Arsenala i stvorili su neko partnerstvo, Joel na krilu, a Bellerin na beku, gdje se Bellerin ustalio kao igrač prvog tima u proteklih godinu dana – zbog čega je francuski internacionalac Mathieu Debuchy tražio transfer u Bordeaux u Ligu 1.

Campbell uživa u svojoj najboljoj sezoni sa Arsenalom otkako je stigao u 2011. godini.

On smatra da 20-godišnji Španac ima potencijal da bude najbolji na svijetu, a istovremeno priznajući da je njihova komunikacija ključna stvar u tome što su tako dobar tandem.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Mi govorimo isti jezik, tako da je mnogo lakše komunicirati jedan sa drugim”, rekao je za zvanični sajt kluba.

“Mi uživamo u dobrim odnosima na terenu i van njega. To nam pomaže kad igramo, govoreći jedni sa drugima, pomažući i to vam dokazuje da dajemo sve od sebe za ovaj tim.”

“On to sada pokazuje, ali on je još uvijek vrlo mlad i ima dug put pred njim. Mislim da najbolje od Hectora tek dolazi, uskoro ćemo to saznati.”

Bellerin je odigrao već 27 utakmica za Arsenal ove sezone i igrao je u finalu FA kupa prošle sezone kada su Topnici uspjeli da poraze Aston Villu na Wembleyu rezultatom od 4-1.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!