NaslovnicaVijestiCancelo otkrio što mu je rekao Pep Guaridola prije odlaska iz Manchester...

Cancelo otkrio što mu je rekao Pep Guaridola prije odlaska iz Manchester Cityja

Portugalski nogometaš João Cancelo otkriva kako je došlo do odluke da napusti Manchester City i što mu je menadžer Pep Guaridola rekao o njegovoj ulozi u momčadi.

Cancelo je rekao da se sve promijenilo nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, kada je Guardiola shvatio da u momčadi želi imati Akea i Lewisa, a ne ovog portugalskog nogometaša, što on nije mogao prihvatiti, odnosno nije želio sjediti na klupi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kaže da se želio osjećati važnim, kao i svaki drugi igrač, te da je zbog Guardiolinog drugačijeg mišljenja odlučio napustiti klub.

“Nakon Svjetskog prvenstva, Guardioli se svidjelo ono što su Lewis i Ake pokazali na mjestu gdje sam ja igrao. Mislim da bi igrač uvijek trebao biti malo sebičan, u kontekstu želje da se osjeća važnim, da želi igrati i svatko tko kaže drugačije laže. Takmičar poput mene, koji želi osvajati naslove, uvijek želi igrati. Na kraju, ja sam smatrao da zaslužujem igrati, a Guardiola nije mislio tako”, otkrio je Cancelo.

Nakon toga je rekao da između njih nije bilo teških riječi, ali da su se dogovorili oko odlaska iz kluba.

“Razgovarali smo o tome i obojica smo odlučili da odem u drugi klub. Imao sam priliku koju nisam mogao odbiti, a da City to nije želio, ne bi me pustili, jer imam ugovor. Ja sam profesionalac, uvijek sam davao sve za klub u kojem sam bio u tom trenutku. Imam težak karakter, ali sam uvijek poštovao svoje suigrače i trenera,” rekao je Cancelo.

Cancelo je u City stigao iz Juventusa 2019. godine i upisao je 154 nastupa i 10 golova Upisao je i 41 nastup za portugalsku reprezentaciju. Bayern će ga na kraju sezone moći otkupiti za 70 milijuna eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!