NaslovnicaVijestiCantona: On je mozak Real Madrida!

Cantona: On je mozak Real Madrida!

Bivši napadač Manchester UNited Eric Cantona rekao je novinarima kako je Hrvat mozak Real Madrida, te da je on fascinantan igrač, koji razumije nogomet.

mozak Real Madrida

Novinari sa TVkanala FullTimeDevils su upitali Erica Cantonu o Manchester Unitedovom veznom igraču Paulu Pogba.

“Pogba je kretivan igrač, te kad si takav igrač, onda mnogo patiš. On je za Manchester United važan, koliko je i Luka Modrić važan za Real Madrid”, rekao je Cantona, te dodao:

[su_live_koeficijenti]

“Kada je Luka Madorić van pogobna, onda Real nije ista ekipa, te to možemo vidjeti u zadnjih pet ili šest godina. Svaki puta kad Modrić biva van terena, onda njegova ekipa nije ista. Pogba je mozak u svojoj ekipi, baš kao i Modrić svoje momčadi.”

Eric Cantona je također izjavio kako bi volio da je Pep Guardiola trener Manchester Uniteda.

“Obojica, Guardiola i Mourinho su fantastični, ali ja preferiram kada momčad igra napadački nogomet, tada je to mnogo kretivnije. U tom smijeru – sam pokušavao igrati čitavu moju karijeru”, rekao je Cantona, te nastavio:

“Preferiram Guardiolin sistem nogometa, te bi ga volio vidjeti kao trenera Manchester Uniteda. Ne pratim ekipu Manchester Citya, jer je to Manchester City, a volio bih gledati utakmice koji vodi Guardiola.”

[su_tenis_live_streaming]

“Manchester United je poput Barcelone. Volim Mourinha, sviđa mi se njegova karizma, on je veoma pametan, on uvijek sam pritisak preuzima na sebe. Rekao sam prije nego što je došao u Manchester United da volim tog čovjeka. Volim i Guardiolu također”, tvrdi Eric Cantona.

Manchester City je pobijedio 17 uzastopnih utakmica, te su postigli 54 gola, a nisu poraženi od Augusta.

Dok Manchester United je postigao 11 golova, izgubio četri utakmice u svim natjecanjima u 20 utakmica od kako je sezona počela.

Eric Cantona igrao je za Manchester United od 1992. do 1997. godine, a te godine ja završio karijeru. Manchester United je trenutno drugi na tabeli sa 26 bodova, a City je prvoplasirani sa 34 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!