NaslovnicaVijestiCARDIFF NEĆE PLATITI TRANSFER NANTESU: Emiliano Sala je potpisao nevažeći ugovor sa...

CARDIFF NEĆE PLATITI TRANSFER NANTESU: Emiliano Sala je potpisao nevažeći ugovor sa klubom iz Premier lige!

Cardiff neće platiti transfer Nantesu! Emiliano Sala je potpisao nevažeći ugovor sa klubom iz Premier lige! U izvješćima se tvrdi da je Emiliano Sala vjerojatno potpisao nevažeći ugovor sa Cardiffom prije njegove tragične smrti nakon što se njegov zrakoplov srušio prošlog mjeseca.

CARDIFF NEĆE PLATITI

Salaovo tijelo je pronađeno prije dva tjedna u olupini zrakoplova u engleskom kanalu, dok je potraga za pilotom Davidom Ibbotsonom nastavljena.

Dok se njegov pogreb održao prošlog vikenda, šok nad Salaovom smrću još uvijek se osjeća, ali pravni spor oko njegove naknade za trnasfer sada bi mogao postati istaknutiji usred novih ažuriranja.

Prema pisanju The Thelegrapha, sugerirano je da je Argentinac potpisao nevažeći ugovor sa Cardiffom, te da se nije registrirao za igranje za njih prošli mjesec nakon što je prošao transfer od 15 milijuna funti.

Zauzvrat, to bi potaknulo argument da on nije bio igrač Cardiffa u vrijeme njegove smrti, jer je njegov potpis bio potreban za revidirani ugovor, tako da možda neće morati platiti naknadu za transfer.

Međutim, to će se sada morati odrediti, jer ova tužna priča poprima neželjeni zaokret u smislu pokušaja razjašnjavanja i potvrđivanja nogometnih posljedica ove tragedije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!