NaslovnicaVijestiCARLO ANCELOTTI DOGOVORIO SVE SA EVERTONOM: Postaje jedan od tri najplaćenija menadžera...

CARLO ANCELOTTI DOGOVORIO SVE SA EVERTONOM: Postaje jedan od tri najplaćenija menadžera u svijetu!

Carlo Ancelotti je navodno pristao postati novi menadžer Evertona, gdje će potpisati četverogodišnji ugovor.

CARLO ANCELOTTI DOGOVORIO

Ancelotti će tako postati jedan od najbolje plaćenih trenera u Europi u tom procesu. Ancelotti je povezan s klupom Evertona otkako je klub otpustio Marco Silvu kao trenera.

Duncan Ferguson bio je glavni privremeni trener i impresionirao je pobjedom nad Chelseajem prije remija protiv Manchester Uniteda.

Međutim, Everton je i dalje bio fokusiran na potragu trenera pri čemnu je Ancelotti nedavno postavo favorit.

Cijenjeni novinar Guillem Balague sada je tvrdio da je Ancelotti dogovorio četverogodišnji ugovor za koji se očekuje da bude potvrđen u četvrtak ili petak.

Na Twitteru je napisao: “Ancelotti je sada u Londonu. Želio je biti daleko od nogometa barem do ljeta, ali projekt #Everton (četverogodišnji ugovor, jedan od najbolja tri plaćena menadžera u svijetu) ambiciozan i dugoročan. SAMO će prihvatiti ako mu dozvole da sastavi dobar tim u narednih nekoliko godina. Ne želi odugovlačiti odluku.”

Ancelotti ima iskustva u Premier ligi, a ranije je vodio Chelsea.

Vodio je Plavce do krune Premier lige i FA kupa, iako je Napoli nedavno otpustio Ancelottija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!