NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti dovodi dvostruko pojačanje od 70 milijuna funti u Everton iz...

Carlo Ancelotti dovodi dvostruko pojačanje od 70 milijuna funti u Everton iz svog bivšeg kluba!

Menadžer Evertona Carlo Ancelotti ‘planira dvostruki transfer za veznjaka Napolija Allana i napadača Hirving Lozana u sljedećem prijelaznom roku.

Carlo Ancelotti dovodi

Navodno menadžer Evertona želi dovesti duo iz svog bivšeg kluba u namjeri da pojača svoj vezni red i napad za sljedeću sezonu.

29-godišnji Allan bi koštao Evertona oko 34.8 milijuna funti (40 milijuna eura), ali ekipa iz Serije A bi rado olakšala dvostruko potpisivanje, uključujući Lozana, kaže France Football.

Brazilski vezni igrač pridružio se Napoliju 2015. godine iz Udinesea, ali povezan je sa odlaskom ovog ljeta i Ancelotti mu je veliki obožavatelj.

U međuvremenu, meksički napadač, kojeg je Ancelotti potpisao na početku ove aktuelne sezone u Napoliju, nije uspio impresionirati nakon što se pridružio nizozemskom PSV-u.

Lozano je u ovoj sezoni postigao samo tri gola u dresu Napolija i već traži izlazna vrata, jer postaje neraspoložen u Italiji.

24-godišnjak bi mogao biti korisna zamjena za Moisea Keane, kojeg su povezali sa prelaskom u Inter za 25 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!