NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti imenovao najprofesionalnijeg nogometaša kojeg je trenirao

Carlo Ancelotti imenovao najprofesionalnijeg nogometaša kojeg je trenirao

Bayern Munchen je prošlog mjeseca ispao iz Lige prvaka u kontroverznom četvrtfinalu protiv Real Madrida, ali prošlog vikenda su Bavarci postali njemački prvaci peti put uzastopno.

Carlo Ancelotti imenovao najprofesionalnijeg nogometaša kojeg je trenirao

Talijanski stručnjak je trenirao neke od najvećih klubova na svijetu, uključujući Juventus, AC Milan, Real Madrid, Chelsea, Paris Saint-Germain, te sada Bayern. Pobjeda od čak 6-0 protiv Wolfsburga osigurala mu je prvi trofej na klupi bavarskog kluba

Na press konferenciji pred današnju utakmicu protiv Darmstadta, 57-godišnjak je na pitanje novinara imenovao najprofesionalnijeg nogometaša kojeg je ikad trenirao.

Cristiano Ronaldo je poznat po svom napornom radu i predanosti treningu, ali Ancelotti je istakao da je Philipp Lahm najprofesionalniji od svih.

Talijan je pohvalio njemačkog desnog beka, izjavivši: “Lahm se nikad ne žali i nikad nema problema s drugima. On je izvrstan primjer za sve.”

“On je najprofesionalniji igrač kojeg sam ikad trenirao. Kada bih u timu imao 20 Philippa Lahma ne bih imao nikakvih problema.”

Lahm je ranije ove sezone potvrdio da će napustiti klub i okačiti kopačke o klin na kraju trenutne sezone, nakon što je u karijeri osvojio osam naslova prvaka Bundeslige, Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo.

Ancelotti je povodom toga rekao: “Sretan sam što ga imam u timu i nadam se da ćemo naći još jednog sličnog kada on napusti nogomet na kraju sezone.”

33-godišnji Lahm je skupio preko 500 nastupa u dresu Bayerna, te 113 u dresu njemačke reprezentacije, iz koje se povukao nakon osvajanja Svjetskog prvenstva 2014. godine.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!