NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti imenovao šest najboljih igrača na svijetu

Carlo Ancelotti imenovao šest najboljih igrača na svijetu

Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve je bliže prelasku u redove Real Madrida i postizanju statusa najnovijeg “Galactica”.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ovaj 25-godišnjak, koji je briljirao u dresu PSG-a od 2017. godine, nakon što se probio u Monacu, postao je jedan od najvažnijih igrača svjetskog nogometa. Tijekom svoje karijere u PSG-u, Mbappe je postigao 242 gola na 289 utakmica, dominirajući francuskim nogometom unutar granica svoje zemlje, no bez velikog uspjeha u Ligi prvaka.

Iako je osvojio Svjetsko prvenstvo s francuskom reprezentacijom 2018. godine i ima 46 golova na 75 nastupa za Les Bleus, njegovo vrijeme u PSG-u se bliži kraju. Prošlog ljeta potvrđeno je da Mbappe neće produžiti ugovor s klubom, a isti istječe ovog ljeta, što će ga učiniti slobodnim igračem.

Real Madrid trenutačno vodi u borbi za naslov La Lige, s pet bodova prednosti nakon impresivne pobjede od 4-0 protiv Girone ovog vikenda. Sve su češće glasine o Mbappeovom dolasku na Santiago Bernabeu, a to bi moglo postati stvarnost ovog ljeta.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Girone, trener Reala Carlo Ancelotti izbjegao je komentirati potencijalni dolazak Mbappea te umjesto toga naglasio kvalitetu igrača koji su već dostupni, uključujući Judea Bellinghama, Tonija Kroosa, Federica Valverdea, Viniciusa Juniora, Rodryga i Eduarda Camavingu.

Ancelotti je izjavio: “Nastavljate pitati o igraču koji igra za drugi klub. Već imamo najbolje igrače na svijetu ovdje. Po redu: prvo Vini Jr, drugi [Jude] Bellingham, treći Rodrygo. Onda [Toni] Kroos, [Federico] Valverde, [Eduardo] Camavinga…”

Iako su Vinicius, Bellingham i Rodrygo svakako među najboljima na svijetu, Mbappe bi neosporno trebao zauzeti jedno od vodećih mjesta na globalnoj razini ukoliko, kako se očekuje, uskoro pređe u redove Reala Madrida. Navijači s nestrpljenjem iščekuju ishod ovog mogućeg transfera koji bi mogao označiti jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!