NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti komentirao poništeni gol Bayerna: Žale se? Pa sudac je i...

Carlo Ancelotti komentirao poništeni gol Bayerna: Žale se? Pa sudac je i nas oštetio

Nogometaši Real Madrida sinoć su pobijedili Bayern Munchen rezultatom 2:1 te se plasirali u finale Lige prvaka. Nakon utakmice, glavna tema je bio poništeni pogodak Bayerna u posljednjim sekundama susreta. Real je vodio 2:1 i s ukupnim rezultatom od 4:3 težio prema finalu. U 13. minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena, Matthijs de Ligt je postigao pogodak koji je sudac Szymon Marciniak poništio zbog ofsajda.

U trenutku kada je Joshua Kimmich uputio loptu, Noussair Mazraoui i Matthijs de Ligt bili su na “ivici ofsajda”. Dok je de Ligt vjerojatno bio u ofsajdu, Mazraoui vjerojatno nije bio, no pomoćni sudac je podigao zastavicu. To je rezultiralo time da Bayern nije postigao gol za 2:2, a ni VAR nije mogao intervenirati prema pravilima. Tako je Bayern izgubio priliku da se kroz izvođenje penala probije do finala Lige prvaka.

Bayernovi igrači i navijači i dalje su bijesni na poljskog suca, a “sol na ranu” utrljao je i trener Reala Carlo Ancelotti izjavom o kontroverznom golu. Novinari su pitali Ancelottija što misli o prigovorima Bayerna oko poništenog gola, a Talijan je to sažeo u nekoliko rečenica.

“Žale se? Pa sudac je i nas oštetio kada je Nacho zabio jer je Kimmich simulirao”, rekao je Ancelotti, dodavši da su njegovi igrači prestali igrati kada je Marciniak svirao ofsajd prije nego što je Matthijs de Ligt pucao i poslao loptu u gol.

Ancelotti je aludirao na situaciju iz 71. minute kada je Nacho rukama gurnuo Kimmicha u lice, pa je Marciniak nakon gledanja VAR-a poništio pogodak.

Najnovije vijesti

Tottenham napokon pronašao zamjenu za Harryja Kanea

0
Ivan Toney, napadač Brentforda, suočio se s izazovom povratka u natjecateljski ritam nakon suspenzije koju mu je izrekla Engleska nogometna asocijacija (FA) zbog klađenja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!