NaslovnicaVijestiCARLO ANCELOTTI NASMIJAO CIJELI NOGOMETNI SVIJET: "Da sam ja njihov menadžer u...

CARLO ANCELOTTI NASMIJAO CIJELI NOGOMETNI SVIJET: “Da sam ja njihov menadžer u ovom trenutku, skočio bi sa najbližeg mosta!”

Carlo Ancelotti nasmijao cijeli nogometni svijet! Menadžer Napolija Carlo Ancelotti dao je nevjerojatan odgovor na veliku utakmicu između Manchester Uniteda i PSG-a u Ligi prvaka u srijedu navečer.

CARLO ANCELOTTI NASMIJAO

Crveni vragovi su zapanjili Europu sa pobjedom od 1-3 na Parku Prinčeva, gdje su prošli zbog golova u gostima, unatoč tome što su bili mrtvi i pokopani nakon što su izgubili sa 2-0 u prvoj utakmici.

Nepotrebno je reći da je za PSG velika neugodnost s obzirom na količinu novca koju su uložili na transferno tržište kako bi pokušali osvojiti Ligu prvaka, a Ancelottijeva reakcija je to manje-više sažela.

Na pitanje o kapitulaciji svog starog kluba, Ancelotti je rekao da bi skočio sa najbližeg mosta kada bi bio menadžer PSG-a u ovim trenucima.

Evo citata talijanskog takitčara kako nas je na Twitteru izvijestio novinar Kaustubh Pandey:

Ovo je tipično izgoborio Ancelotti, iako se nadamo da nitko nije pročitao njegove riječi na pogrešan način i smatrao tako drastičnu reakciju na nogometni rezultat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!