NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti o Modriću: Ne dajem objašnjenja nekome tko ne igra

Carlo Ancelotti o Modriću: Ne dajem objašnjenja nekome tko ne igra

Danas, u sklopu 11. kola španjolskog prvenstva, Barcelona i Real Madrid igrat će El Clasico s početkom u 16:15 sati. Postoji mogućnost da će Luka Modrić sjediti na klupi rezervnih igrača Real Madrida. Na konferenciji za novinare, trenera madridskog kluba Carla Ancelottija pitali su kako će objasniti “igraču poput Modrića” da će biti rezerva.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Ovdje su svi profesionalci, ne traže objašnjenja niti ja dajem objašnjenja nekome tko ne igra. Nema se zašto brinuti”, odgovorio je Ancelotti.

Ukoliko 38-godišnji Modrić zaigra, postat će najstariji nogometaš koji je ikada igrao u El Clasicu. Trenutni rekord drži bivši golman Reala, Paco Buyo, koji je 1996. godine stajao na vratnicama u dobi od 38 godina i 38 dana, kada je Barcelona pobijedila 3:0. Modrić, s 38 godina i 47 dana, tijekom ove sezone većinom nastupa s klupe.

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je punih 90 minuta u gostujućoj pobjedi Reala nad Bragom (2:1) u utorak. To je bila jedina cijela utakmica koju je odigrao ove sezone za Real.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!