NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će se suočiti s Bayernom, dok će drugi par činiti PSG i Borussia Dortmund.

Davide Ancelotti, sin i pomoćnik Realovog trenera Carla Ancelottija, rasvijetlio je kako je protekao proces odabira izvođača penala za Real Madrid. Svi su uspješno realizirali svoje udarce osim Luke Modrića, kapetana hrvatske reprezentacije, koji je bio prvi na redu.

“Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složim si petoricu u glavi, Jude Bellingham je dobar izvođač, kao i Lucas Vazquez. Luka Modrić izvodi penale, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Antonio Rüdiger ima muda. Napisao sam pet imena i pokazao Carlu. Neka smo malo promijenili i ispalo je odlično”, izjavio je Davide.

Njegov otac Carlo je izjavio kako su dva igrača odbila pucati penal.

“Igrači su imali puno samopouzdanja i mnogi su htjeli pucati. Jedino je Eder Militao rekao da ga golman Ederson predobro poznaje. Valverde mi je rekao da je jako umoran. On je trebao biti peti izvođač, a onda smo odabrali Rüdigera umjesto njega.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!