NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti otkrio veliki hendikep Reala za El Clasico

Carlo Ancelotti otkrio veliki hendikep Reala za El Clasico

Real Madrid će sutra u 16:15 sati igrati protiv Barcelone u jednom od najvećih svjetskih derbija. Trener Reala Carlo Ancelotti je otkrio da će njegova momčad biti bez jednog ključnog igrača.

“Thibaut Courtois se oporavlja od upale ishijadičnog živca, ali trenirao je jako malo jer ga prilikom napora boli. Zbog toga neće igrati protiv Barcelone, dok ćemo za ubuduće vidjeti. Toni Rudiger je dobro, on ne osjeća nikakve bolove, kaže da mu je ugodno. On je pravi ratnik,” rekao je Ancelotti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Courtoisa će zamijeniti Andrij Lunjin, ukrajinski vratar koji je branio za Real u posljednje četiri utakmice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!