NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti otpisao četiri igrača

Carlo Ancelotti otpisao četiri igrača

Realov trener Carlo Ancelotti otpisao je četvoricu igrača nakon što je madridski klub u finalu španjolskog Superkupa izgubio 3:1 od Barcelone.

Španjolski mediji tvrde da su to stoper Jesus Vallejo (26), desni bek Alvaro Odriozola (27), ofanzivac Eden Hazard (32) i napadač Mariano Diaz (29). Pomenutu četvoricu talijanski stručnjak gotovo da i nije koristio u ozbiljnijim utakmicama, pa će ih se Real pokušati riješiti već u aktualnom prijelaznom roku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vallejo je ove sezone odigrao 56 minuta, a Odriozola 5 minuta manje nakon povratka s posudbe iz Fiorentine. Belgijski as Hazard je ove sezone odigrao 621 minutu i daleko je od idealne fizičke forme, dok je Diaz ove sezone skupio samo 25 minuta.

Podsjetimo, nakon poraza od Barcelone španjolski mediji pisali su o narušenoj atmosferi u svlačionici europskog prvaka, a priliku za ispravak imat će već u četvrtak na utakmici protiv Villarreala u okviru Kupa Španjolske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!