NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti "ponizio" Manchester Utd kada je govorio o Casemirovom transferu

Carlo Ancelotti “ponizio” Manchester Utd kada je govorio o Casemirovom transferu

Brazilski veznjak Casemiro pridružio se Unitedu u ugovoru vrijednom 60 milijuna funti. Potpisao je četverogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još godinu dana.

Ancelotti je na tiskovnoj konferenciji u petak upitan o Casemirovoj budućnosti i otkrio je da se 30-godišnjak oprostio od svojih suigrača iz Reala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zatim je priznao da ne može razumjeti zašto je Casemiro želio napustiti La Ligu.

“Ne znam zašto je Casemiro odlučio momčad koja je prvak Europe zamijeniti s momčadi koja pati. To je njegova osobna odluka. Ekipa ga razumije i svaku njegovu odluku prihvaćamo s poštovanjem i ljubavlju. Pričali smo jutros, nisam ga ni pokušao odgovoriti od odlaska. Mislim da nema povratka. Poželio sam mu sreću. Hvala mu na svemu”, rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare.

Brazilac je za Madriđane odigrao 336 utakmica, postigao 31 gol i upisao 29 asistencija. U klub je došao 2013. iz Sao Paula za šest milijuna eura i s Kraljevskim klubom osvojio 18 trofeja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!