NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti želi vratiti Cristiana Ronalda u Real Madrid

Carlo Ancelotti želi vratiti Cristiana Ronalda u Real Madrid

Ovog ljetnog prijelaznog roka došlo je do još jednog izuzetnog zaokreta, nakon što je El Ciringuito sinoć izvijestio da Carlo Ancelotti želi vratiti Cristiana Ronalda u Real Madrid.

Carlo Ancelotti želi

U godini u kojoj smo vidjeli nezamislivo kako je Lionel Messi napustio dječačk klub Barcelonu, možda će se tijekom ovog transfernog roka pojaviti još jedna drama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sinoć je na El Chiringuitu, na tipično dramatičan način, španjolski novinar Edu Aguirre obavijestio da Ancelotti silno želi vratiti Cristiana Ronalda u Real Madrid ove sezone.

Ancelotti i Ronaldo su uspješno surađivali tijekom posljednjeg boravka talijanskog menadžera u Madridu, jer su konačno uspjeli vratiti desetu klupsku titulu Lige prvaka u glavni grad Španjolske.

Tijekom devet iznimnih godina Ronalda u Real Madridu postao je najbolji strijelac kluba svih vremena sa 450 golova u 438 utakmica i osvojio četiri naslova Lige prvaka.

Budući da bi Ronaldo ugovor sa Juventusom trebao isteći sljedeće sezone, bilo je nekoliko izvještaja da bi klub i Ronaldo prihvatili transfer ako bi se dobila dobra ponuda.

Unatoč tome što ima 36 godina, Ronaldo je i prošle sezone pokazao da može značajno doprinijeti na travnjaku, jer je postigao 36 golova u svim natjecanjima.

Juventus se borio sa finansijama u posljednje vrijeme, što se pogoršalo pandemijom koronavirsa nakon što su imali rekordne gubitke što znači da bi mogli imati koristi od prodaje Ronalda.

Međutim, prema čuvenom novinaru Fabriziju Romanu, Ronaldo nije ni blizu odlaska iz Juventusa: “Situacija sa Cristianom Ronaldom. Juventus je uvjek izjavljivao da do sada nisu dobili nikakve ponude. PSG nije zainteresiran za potpisivanje Ronalda i planiraju zadržati Mbappea.”

“Manchester City nije slao ponude – sada su usredotočeni na dogovor sa Harryjem Kaneom.”

Zbog finansijske situacije klubova diljem Europe, čini se da Real Madrid neće moći priuštiti Ronaldovu plaću, no nakon prijelaznog roka kojeg smo vidjeli ove godine, nemoguće je isključiti bilo kakve ishode.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!