NaslovnicaVijestiCarlos Bacca potvrdio da bi mogao napustiti Milan ovog ljeta

Carlos Bacca potvrdio da bi mogao napustiti Milan ovog ljeta

Napadač AC Milana Carlos Bacca izjavio je da je West Ham United jedan od mnogih klubova koji su zainteresovani za njegove usluge ovog ljeta.

Carlos Bacca potvrdio da bi mogao napustiti Milan ovog ljeta

Čekićari su već neko vrijeme povezivani sa kolumbijskim reprezentativcem, koji je postigao čak 20 golova u dresu Milana, koji je završio tek na sedmom mjestu u Seriji A prošle sezone.

Bacca, koji je rekao da ne žali zbog odlaska iz Seville, ipak je priznao da je trenutno West Ham pokazao interes za njega, kao i mnogi drugi klubovi širom Europe.

“Radim dobro i postigao sam 20 golova, iako tim Milana nije na istoj razini kao tim Seville”, izjavio je Bacca za španjolske novine Marca.

“No, ne žalim zbog odlaska iz Seville, jer je projekt koji mi je predstavljen u Milanu bio vrlo privlačan. Moj prioritet ostaje Milan, ali imam i mnogo ponuda iz velikih klubova iz Španjolske, Engleske, Francuske i Njemačke. Četiri godine ugvora mi je ostalo i ne znam da li su spremni da me prodaju.”

Kolumbijac je stigao u Milano prošlog ljeta u transferu vrijednom 30 miliona eura, ali Rossoneri su se dosta mučili u talijanskom prvenstvu, prvo pod vodstvom Siniše Mihajlovića, a zatim i pod vodstvom Christiana Brocchija, no, ipak su stigli do finala talijanskog Kupa.

West Hamov trener Slaven Bilić želi pojačati napad svog tima, a iako nisu imali pravog strijelca prošle sezone, Čekićari su uspjeli završiti na sedmom mjestu u Premier ligi.

Andy Carroll je bio najbolji strijelac sa samo devet postignutih golova, dok ostali najbolji strijelci kluba Michail Antonio (također devet), Manuel Lanzini (sedam), Mark Noble (sedam) i Cheikhou Kouyate (pet) članovi veznog reda.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!