NaslovnicaVijestiCarlos Sanchez: Udarci neće zaustaviti Suareza

Carlos Sanchez: Udarci neće zaustaviti Suareza

Veznjak Južnoameričkog prvaka River Platea, Carlos Sanchez, izjavio je da udaranje njegovog reprezentativnog kolege, Luisa Suareza, neće biti dovoljno da ga se zaustavi.

luis suarez

Reprezentativci Urugvaja će zaigrati jedan protiv drugog na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se održava u Japanu, ukoliko njihovi timovi dođu do finala tog takmičenja.

Sanchezov River Plate se kvalifikovao osvojivši Kup Libertadores, a u polufinalu će igrati protiv japanskog prvaka, Sanfrecce Hiroshime. S druge strane, Barcelona će se susresti sa osvajačem azijske Lige prvaka, Guangzhou Evergrandeom, u drugom polufinalnom duelu.

Sanchez je svjestan opasnosti koju Barcelona predstavlja, te je izjavio da nema načina da se zaustavi njegov kolega iz reprezentacije, Luis Suarez, pa čak ni udaranjem.

“U kontaktu sam s njim, svaki dan razgovaramo. Šalimo se i razgovaramo o nogometu i svemu ostalom. Obojica želimo osvojiti ovo takmičenje. Njega je nemoguće zaustaviti, čak i kad ga udariš, on ustaje i nastavlja dalje, nevjerovatan je.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Na ovom Svjetskom klupskom prvenstvu 31-godišnji Sanchez će odigrati svoju posljednju utakmicu za River, nakon što je već potpisao ugovor sa meksičkim Monterreyom, i Urugvajac kaže da je zadovoljan odlukom koju je donio.

“Ovo je jedinstven trenutak za mene i ne bih ga mijenjao ni za šta, donio sam ispravnu odluku.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!