NaslovnicaVijestiCarlos Tevez hitno prevezen u bolnicu

Carlos Tevez hitno prevezen u bolnicu

Argentinski napadač Carlos Tevez (40) požalio se na bol u prsima i završio je u bolnici u Buenos Airesu, što je potvrdio njegov klub Independiente, gdje djeluje kao trener seniorske momčadi.

“Naš trener Carlos Tevez otišao je u bolnicu La Trinidad u San Isidru zbog bolova u prsima. Nakon provedenih testova, rezultati su bili zadovoljavajući. Carlos će danas biti podvrgnut novim testovima u sklopu rutinskog pregleda te će ostati u bolnici dok ne završi s kompletnim testiranjem.”

Igrač iz Argentine igrao je za Bocu Juniors tri puta, brazilski Corinthians, kineski Shanghai, West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus. Za argentinsku reprezentaciju od 2004. do 2015. upisao je 76 nastupa i postigao 13 golova, dok je kao trener prethodno vodio Rosario Central prije nego što je prošle godine preuzeo ulogu u Independienteu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!