NaslovnicaVijestiCarlos Tevez hitno prevezen u bolnicu

Carlos Tevez hitno prevezen u bolnicu

Argentinski napadač Carlos Tevez (40) požalio se na bol u prsima i završio je u bolnici u Buenos Airesu, što je potvrdio njegov klub Independiente, gdje djeluje kao trener seniorske momčadi.

“Naš trener Carlos Tevez otišao je u bolnicu La Trinidad u San Isidru zbog bolova u prsima. Nakon provedenih testova, rezultati su bili zadovoljavajući. Carlos će danas biti podvrgnut novim testovima u sklopu rutinskog pregleda te će ostati u bolnici dok ne završi s kompletnim testiranjem.”

Igrač iz Argentine igrao je za Bocu Juniors tri puta, brazilski Corinthians, kineski Shanghai, West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus. Za argentinsku reprezentaciju od 2004. do 2015. upisao je 76 nastupa i postigao 13 golova, dok je kao trener prethodno vodio Rosario Central prije nego što je prošle godine preuzeo ulogu u Independienteu.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!