NaslovnicaVijestiCARLOS TEVEZ OBJASNIO: Evo što Lionel Messi više ne želi igrati za...

CARLOS TEVEZ OBJASNIO: Evo što Lionel Messi više ne želi igrati za reprezentaciju Argentine!

Carlos Tevez objasnio zašto Lionel Messi više ne želi igrati za reprezentaciju Argentine. Lionel Messi i argentinska reprezentacija imaju jednu od najčudnijih veza u svjetskom nogometu.

Unatoč činjenici da je legenda Barcelone nedvojbeno najveći igrač koji je ikada igrao nogomet, takav prijem ne prima u svojoj domovini.

Diego Maradona je omiljeni sin, uglavnom zbog činjenice da je Messi više Katalonac nego Argentinac – nikada nije igrao nogomet u južnoameričkoj zemlji.

Porazi reprezentacije u tri uzastopna finala između 2014. i 2016. godine – dva kupa Amerike i jedno Svjetsko prvenstvu – nisu pomogle Messijevom slučaju.

[su_bet365_100bonus]

Kratko se povukao iz reprezentacije, prije nego što se vratio i sam odveo reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo 2018., gdje su se mučili sa formom.

Messi je uspio postići samo jedan gol u Rusiji, dok je Argentina ispala iz osmine finala. Nakon toga je bilo mnogo špekulacija o internacionalnoj budućnosti 31-godišnjaka.

Nova izvješća su došla iz Argentine i navode da Messi pravi pauzu od tima, uprkos tome što ga novi privremeni menadžer Lionel Scaloni pokušava uvjeriti da ostane.

Težak početak za novog menadžera.

Tevez je imao svoj komentar na cijelu ovu situaciju Lionel Messija i evo što je rekao novinarima: “Razumljivo je ako se Messi ne vrati u reprezentaciju. Bio sam na njegovom mjestu i istina je da sa toliko kritika, ponekad i ja nisam htio igrati.”

To samo pokazuje da su vrhunski igrači pod velikim pritiskom kada igraju za svoju zemlju i da bi to mogao biti razlog zbog kojeg Messi uzima pauzu od reprezentacije.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako bi to trebali očekivati, navijači i dalje moraju shvatiti da su i oni samo ljudi.

Tevez je također rekao kako je lijepo igrati protiv bivšeg suigrača Argentine u Barceloni.

“Uvijek je bilo lijepo igrati protiv njega”, dodao je Tevez. “Kada sam igrao sa njim, to me činilo sretnim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!