NaslovnicaVijestiCarlos Tevez postaje najplaćeniji igrač na svijetu?

Carlos Tevez postaje najplaćeniji igrač na svijetu?

Carlos Tevez je blizu transfera u kineski Shanghai Shenhua, te bi ukoliko se transfer ostvari, postao najplaćeniji igrač na svijetu.

Kineski nogomet u velikoj ekspanziji, o čemu najbolje govore iznosi koje tamošnji klubovi izdvajaju za igrače koji nastupaju u najjačim europskim ligama. Još jedan u nizu vrhunskih nogometaša koji bi mogao zaigrati u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta je Carlos Tevez.

carlostevezjuventusvfcbarcelonauefa6f2edgipem3x-640-x-475

Tevez bi, ukoliko prijeđe u Kinu, postao uvjerljivo najplaćeniji nogometaš svijeta, što bi prema riječima predsjednika Shanghaia Wu Xiaohuia, trebalo dogoditi jer su pregovori u završnoj fazi.

“Napravili smo veliki posao i napravili proboj u pregovorima. Još nismo utanačili sve, Boca ima određene probleme i ne želim ih otkrivam. Nastavit ćemo ulažemo velike napore i vjerujem da ćemo obradovati navijače”, rekao je Wu.

Navodno, Tevezu je ponuđen ugovor vrijedan čak 33.4 miliona funti po sezoni (skoro 40 miliona eura).

Ukoliko bi potpisao za Shanghai, suigrači bi mu bili Demba Ba, Obafemi Martins i Fredy Guarin. Na klupi je nekadašnji trener Sunderlanda, Gustavo Poyet.

Kineski klub je minulu sezonu tamošnje Superlige završio na četvrtom mjestu, te će igrati kvalifikacije za azijsku Ligu prvaka (AFC Champions League).

Tevez se prošlog ljeta iznenađujuće vratio u matičnu Boku iz Juventusa poslije odlične dvije sezone, ali je često isticao da stvari u argentinskom velikanu ne funkcioniraju najbolje, prije svega financijski.

Ovaj 32-godišnji napadač ove sezone postigao je dva gola u devet utakmica argentinskog šampionata.

Tijekom karijere igrao je još za Corinthians, West Ham i klubove iz Manchestera – United i City.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!