NaslovnicaVijestiCarragher na zanimljiv način objasnio kako bi Liverpool trebao zaustaviti Modrića i...

Carragher na zanimljiv način objasnio kako bi Liverpool trebao zaustaviti Modrića i Kroosa sutra

Sutra je na rasporedu najvažnija utakmica u sezoni, a u pitanju je finale Lige prvaka, u kojem će snage odmjeriti Liverpool i Real Madrid.

Carragher objasnio kako zaustaviti Modrića

Igrači i treneri oba tima su vrlo optimistični, te su svjesni svojih prednosti. Prednost Kloppovog tima je svakako napadački trojac Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane, koji su u Ligi prvaka ove sezone postigli čak 29 golova i koji će bez sumnje stvoriti dosta problema obrani Real Madrida, koja je skoro na svakoj utakmici ove sezone primila barem jedan gol.

[su_champions_league_final]

S druge strane, Real Madrid po mišljenju mnogih, pored glavne zvijezde, fenomenalnog Cristiana Ronalda koji je u sjajnoj formi, ima puno jači vezni red od Liverpoola, predvođen Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom.

U današnjem intervjuu za engleske medije, bivši defanzivac kluba sa Anfielda Jamie Carragher dao je zanimljiv savjet svom bivšem klubu kako da zaustave hrvatskog i njemačkog reprezentativca. On je rekao: “Nema načina da zaustavite Kroosa i Modrića tokom cijelih 90 minuta, to je nemoguće. Međutim, od početka utakmice im ne trebaju dozvoljavati da drže loptu u svom posjedu, ne smiju im dopustiti da dobiju na samopouzdanju. Svaki put kad prime loptu trebaju znati kako im je netko iza leđa.”

[su_champions_league_final]

Carragher je također priznao kako je nemoguće zaustaviti Cristiana Ronalda, ali je i dodao kako bi trebali iskoristiti to što se on ne vraća u obranu: “Mislim da ne možete zaustaviti trenutnog Ronalda, jer je on postao klasični napadač. On možda neće učestvovati toliko u defanzivnim zadacima, tako da bi Liverpool to trebao iskoristiti. Možda bi Van Dijk trebao izaći malo naprijed, tako da veznjaci ispred njega imaju više slobode u zaustavljanju njihovih napada.”

I sam trener Redsa Jurgen Klopp otkrio je na koji način planira zaustaviti portugalskog reprezentativca da postigne gol. On je u intervjuu za španjolski El Golazo de Gol izjavio: “Cristiano Ronaldo može postići gol samo ako primi loptu, tako da ćemo mu pokušati zabraniti da primi loptu. Igrat ćemo protiv najiskusnijeg tima u Ligi prvaka, ali to je samo jedna utakmica, a u jednoj utakmici je sve moguće.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!