NaslovnicaVijestiCARRAGHER OTKRIO: Ova odluka Jurgena Kloppa mogla bi odlučiti da li osvajaju...

CARRAGHER OTKRIO: Ova odluka Jurgena Kloppa mogla bi odlučiti da li osvajaju titulu ili ne!

Večeras je na rasporedu finale ovosezonske Lige prvaka između Liverpoola i Tottenham Hotspura, a bivši igrač ‘Redsa’ Jamie Carragher dao je svoje mišljenje o tome što očekivati.

Klopp mora donijeti odluku

On smatra kako trener Jurgen Klopp mora donijeti samo još jednu odluku kada je u pitanju početnih jedanaest, a od te odluke moglo bi zavisiti mnogo toga. Na teren se konačno vraća Roberto Firmino, što znači da je već poznato kojih deset igrača će započeti susret, te da je diskutabilna samo jedna pozicija u timu.

U intervjuu za Sky Sports je rekao: “Postoji samo još jedna odluka koju Jurgen Klopp mora donijeti, da li će susret započeti Gini Wijnaldum ili James Milner u veznom redu. Mislim da će se odlučiti za Wijnalduma. On je bio naš najbolji vezni igrač protekle sezone.”

“Imao je uspona i padova ove godine, ali mislim da je to više do umora nego nečeg drugog, s obzirom na jako dugu sezonu. Nakon što je postigao dva gola protiv Barcelone, mislim da će dobiti priliku od prve minute večeras.”

S druge strane, i pred trenerom Tottenham Hotspura je također velika odluka kada je u pitanju sastav za večerašnji susret. Najveća zvijezda njegovog tima Harry Kane izjavila je kako je spremna nakon oporavka od povrede članka, ali Carragher smatra kako bi on trebao susret započeti sa klupe. Rekao je: “Siguran sam da će Pochettino čekati do posljednjeg trenutka kada je u pitanju ta odluka.”

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!