NaslovnicaVijestiCarrasco zna recept za duel protiv Liverpoola i vjeruje u prolaz

Carrasco zna recept za duel protiv Liverpoola i vjeruje u prolaz

Nogometaš Atletico Madrida Yannick Carasco rekao je danas da će njegova ekipa igrati srcem i dati sve od sebe protiv aktualnog prvaka Europe Liverpoola, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

duel protiv Liverpoola

Natjecanje u Ligi prvaka nastavlja se u utorak, kada su na programu utakmice osmine finala Atletico Madrid – Liverpool i Borussia Dortmund – Paris Saint-Germain. Oba duela počinju u 21.00h.

“To će biti teška utakmica, ali svi dueli u Ligi prvaka su teški. Ako uradimo ono što moramo i što (trener Diego) Simeone traži od nas, možemo da prođemo. Najvažnije je da odigramo srcem, da damo sve od sebe. Navijači će biti uz nas, pomoći će nam da prikažemo najbolju igru” rekao je Carassco.

Atletiko i Liverpool su u različitim pozicijama pred utakmicu. Liverpool je osvojio Superkup Europe i Svjetsko klupsko prvenstvo i ima 25 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca u Premier ligi. Madridski klub je izgubio u Superkupu Španjolske, trećeligaš ga je izbacio iz Kupa kralja, a u prvenstvu je četvrti i zaostaje 13 bodova za prvoplasiranim Real Madridom.

Liverpool se vraća na Wanda Metropolitano stadion prvi put otkako je prošlog lipnja u finalu pobijedio Tottenham i postao prvak Europe.

Redsi su izgubili samo dva boda ove sezone u Premier ligi, dok je Atletico ostvario samo jednu pobjedu u prethodnih pet utakmica u La Ligi.

Atletiko u ovu utakmicu ulazi poslije remija sa Valencijom 2:2, a Liverpool nakon pobjede nad Norwichom 1:0.

Atletico se posljednjih godina pod vođstvom Simeonea nije toliko mučio kao ove sezone. Klub je igrao u dva finala Lige prvaka, ali su se stvari promijenile ljetos otkako je Simeone morao da promijeni tim poslije odlaska Antoinea Griezmanna, ali i nekolicine starijih igrača kao što su Diego Godin i Filipe Luis.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!