NaslovnicaVijestiCARRICK I MCKENNA PRATILI ZVIJEZDU OD 120 MILIJUNA EURA: Izgledao je vrlo...

CARRICK I MCKENNA PRATILI ZVIJEZDU OD 120 MILIJUNA EURA: Izgledao je vrlo sretan na treningu u Carringtonu!

Carrick i McKenna pratili zvijezdu od 120 milijuna eura! Izgledao je vrlo sretan na treningu u Carringtonu! Treneri Manchester Uniteda Michael Carrick i Kieran McKenna su u ponedjeljak bili prisutni na treningu Velsa kako bi pratili Gareth Balea.

CARRICK I MCKENNA

29-godišnjak se sa svojim suigračima i glavnim selektorom Ryan Giggsom priprema za prijateljsku utakmicu protiv Trinidad i Tobaga u srijedu navečer prije početka kvalifikacijske kampanje za Europsko prvenstvo protiv Slovačke u nedelju.

Velški sastav trenira u prostorijama Uniteda u Carringtonu pred utakmicu sa Trinidadom na Wrexhamovom stadionu i borave u hotelu u Manchesteru.

Bale je jako povezan sa povratkom u Premier ligu ovog ljeta, a prema pisanju Don Balona, on je primarni cilj Manchester Uniteda i procjenjuje se na oko 120 milijuna eura.

Dužnosnici Crvenih đavola Carrick i McKenna promatrali su napadača Real Madrida u akciji tijekom treninga sa Velsom na početku ovog tjedna, prije nego što su progovorili nekoliko riječi sa legendom kluba Gigsom – kako izvještava Manchester Evening News.

Kako piše Daily Mirror, Bale je tijekom cijelog dana bio nasmijan, jer uživa u međunarodnoj pauzi nakon rigoroznih klupskih dužnosti na Santiago Bernabeu.

Povratak Zinedine Zidanea kao menadžera Real Madrida ovog mjeseca ponovo je pokrenuo špekulacije o budućnosti superzvijezde Velsa u španjolskoj prijestolnici, ali klub navodno nije spreman prihvatiti ni jednu ponudu ispod 120 milijuna eura od potencijalnih ekipa koje su zainteresirane, piše Don Balon.

United zasigurno ima financijski utjecaj da napravi takav transfer, ali ESPN izvješćuje da su se nedavno udaljili od napadača zbog njegovih godina i cijene.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!