NaslovnicaVijestiCARRICK OTKRIO: Evo što je legendarni Ferguson rekao na posljednjem timskom sastanku...

CARRICK OTKRIO: Evo što je legendarni Ferguson rekao na posljednjem timskom sastanku prije odlaska u mirovinu!

Nema sumnje kako bi Manchester Unitedu u ovom trenutku dobro došao legendarni bivši trener Sir Alex Ferguson da vrati klub na pravi put.

Poruka Fergusona na posljednjem timskom sastanku

Otkako je on napustio Old Trafford, na klupi ‘Crvenih vragova’ su se izmijenila tri trenera, a uskoro bi mogao doći i četvrti, s obzirom da Joseu Mourinhu prijeti otkaz.

[su_bet365_koeficijenti]

Nedavni preokret protiv Newcastlea, kada je njegov tim gubio 2-0 na poluvremenu, ali na kraju slavio 3-2, malo je skinuo pritisak koji se nadvio nad portugalskim stručnjakom, ali mu to neće previše pomoći ukoliko u narednom periodu Manchester United ne nastavi pobjeđivati. Pored toga, on se posvađao i sa najvećim zvijezdama tima Paulom Pogbom i Alexisom Sanchezom, te je navodno atmosfera u svlačionici jako loša.

Mnogi navijači Uniteda bi zasigurno u ovom trenutku voljeli na klupi svog voljenog kluba vidjeti legendarnog Sir Alexa Fergusona, koji se povukao 2013. godine, ali ne zbog toga što je to želio, već zbog toga što je bio primoran učiniti to nakon što je preminula sestra njegove supruge. Bivši veznjak Uniteda Michael Carrick otkrio je što je škotski stručnjak rekao njemu i suigračima na posljednjem timskom sastanku.

Carrick je otkrio kako ih je Ferguson okupio na treningu u Carringtonu nakon posljednje utakmice u sezoni. U svojoj autobiografiji ‘Između redova’, on je napisao: “Počeo je pričati i postao je jako emotivan. Rekao je ‘Gledajte momci, nisam želio ovo uraditi na ovaj način, želio sam da vi prvi saznate za odluku, razočaran sam što je vijest ‘procurila’ sinoć, netko ju je otkrio. Bio je ljut zbog toga, jer nije mnogo ljudi znalo za njegovu odluku. Zatim je nastavio: ‘Ovo nije nešto što sam rado prihvaio. Moram biti uz svoju suprugu i paziti na nju, osjećam kako joj to dugujem. Sve kroz što smo prošli je bilo nevjerovatno i hvala vam na svemu. Uživao sam u svakoj minuti. Ne želim zaista otići, ali morao sam donijeti ovu odluku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!