NaslovnicaVijestiCasemiro progovorio o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Casemiro progovorio o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Zvijezda Real Madrida Casemiro je progovorio o Neymarovom mogućem transferu na Santiago Bernabeu ovog ljeta i priznaje kako misli da je zvijezda PSG-a najbolji igrač i da je to uvijek bio.

Casemiro progovorio

Dok bi se većina ljudi složila sa tim, jedna stvar koje se Casemiro dotakao o kojoj su se svi navijači raspravljali jeste, da li će moći da igra u istoj momčadi kao i Cristiano Ronaldo i on misli da to ne bi bio problem.

Veznjak Real Madrida misli da bi Cristiano Ronaldo poželio dobrodošlicu za Brazilca, dok i on želi da klub potpiše nekoga tko je vrhunski top igrač i može pomoći u osvajanju trofeja u klubu.

“Neymar je uvijek bio spektakularan, budući da je imao 11 godina. On radi lude stvari,” rekao je Casemiroza El Partidazo.

[su_no1forfootball]

“Mislim da on neće doći u Real Madrid, ali to morate pitati Florentino Pereza.”

“Zna da su vrata otvorena za njega u Madridu, ali sretan je u Parizu. Uvijek kaže da je sretan tamo, da mu je lijepo u Parizu. Ima mnogo Brazilaca također, ali da li će doći u Madrid? To morate pitati Florentina.”

“Kvaliteta koju ima, sigurno bi ga potpisao. Nadam se da će doći ove sezone.”

“On je izvrstan igrač, jedan od prva tri na svijetu. On na terenu može učiniti što god želi, ako nastavi raditi ono što najbolje radi. On bi se vrlo dobro slagao sa Cristianom Ronaldom.”

[su_live_koeficijenti]

Sada kada su izgubili utrku za titulu u La Ligi, Real Madrid mora okrenuti svoju pažnju na Ligu prvaka i žele se pobrinuti da idu što dalje u ovom omiljenom im natjecanju – s trećom titulom u tri godine – no to bi svakako bilo bez presedana.

Nakon što su izbacili PSG-a tako lahko, Zidaneova ekipa se neće bojati nikoga u današnjem izvlačenju i znat će da će biti favoriti za osvajanje – sa Barcelonom, jedinom ekipom koja bi mogla uraditi nešto po tom pitanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!