NaslovnicaVijestiCasillas: Uvijek ću biti na raspolaganju izborniku

Casillas: Uvijek ću biti na raspolaganju izborniku

Vratar Porta Iker Casillas rekao je da se nije povukao iz reprezentacije i da je spreman da se priključi državnom timu kad god ga izbornik Julen Lopetegui pozove.

ikercasillasclubbruggekvvfcportouefa7ymjygqtwbrx

Casillas je 2000. godine debitirao za reprezentaciju Španjolske i od tada je odigrao 167 utakmica, ali nije pozvan u državni tim otkako je Lopetegui zamijenio Vicentea del Bosquea poslije Europskog prvenstva u Francuskoj ovog ljeta.

“Nisam se povukao iz reprezentacije niti sam objavio da odlazim. Lopetegui je izabrao druge igrače i to moram poštujem. Sjeli smo i razgovarali, mi smo prijatelji. Izabrao je (Davida) De Geu i ima moju punu podršku. Sretan sam što se Pepe Reina vratio, on je suigrač i prijatelj. Mnogo je dao Španjolskoj, ima veliki utjecaj u svlačionici i drugi je tip golmana.” rekao je Casillas, prenio je Omnisport.

Casillas je prošao sve mlade selekcije Real Madrida, jedan je od najuspješnijih igrača tog kluba, a Santiago Bernabeu napustio je prošlog ljeta i prešao u Porto.

“Prešao sam u drugi klub, ali uvijek ću biti na raspolaganju Španjolskoj ako budem pozvan. Ako želiš igrati za Španjolsku moraš dobro igrati u svom klubu, to sam uvijek govorio. Španjolska je igrala dobro. Neki od nas koji poznaju izbornika i koji su radili s njim mogu vidjeti da se u reprezentaciji već prepoznaje njegov utjecaj.”, rekao je Casillas.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!