NaslovnicaVijestiCavani otkrio gdje bi mogao završiti karijeru

Cavani otkrio gdje bi mogao završiti karijeru

Napadač PSG-a, Edinson Cavani otkrio je gdje bi mogao završiti svoju nogometu karijeru. Njegov ugovor sa pariskim klubom ističe po zavšetku sljedeće sezone, a što se tiče planova pred zalazak karijere, urugvajski napadač ne brine previše.

Cavani će u narednog mjeseca napuniti 32 godine, a govoreći za Canal Plus istakao je da je prilično opušten u pogledu planova za nastavak svoje karijere:

“Ja sam prilično miran. Za mene nije problem kada se stvari u nogometu mijenjaju“, rekao je Cavani.

“Kao što sam mnogo puta izjavio – ne zavisi ta odluka samo od igrača. Imam ugovor sa PSG do 2020. godine i želim da ga odradim do kraja. Ne znam šta će se desiti po završetku ugovora, možda se i vratim u Urugvaj.

“Imam skoro 32 godine i lagao bih kada bih rekao da ne razmišljam o povratku u rodnu zemlju. Mogao bih da budem sa svojom porodicom, prijateljima, rođacima. Razmišljam o tome”, zaključio je urugvajski napadač, koji je pre tima iz francuske prijestolnice u karijeri nastupao za ekipe urugvajskog Danubija, kao i Palerma i Napolija u Italiji, a član Paris Saint-Germaina je od 2013. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!