NaslovnicaVijestiCAVANI SE HTIO POTUĆI SA MESSIJEM: Evo što mu je legenda Barcelone...

CAVANI SE HTIO POTUĆI SA MESSIJEM: Evo što mu je legenda Barcelone odgovorila na to!

Lionel Messi i Edinson Cavani su bili uključeni u svađu tijekom utakmice Argentine protiv Urugvaja u ponedjeljak.

legenda Barcelone

Dvije ekipe su igrale prijateljski susret koji se na kraju završio sa rezultatom od 2-2 nakon što je Messi postigao kasni penal, ali stvari nisu izgledale naročito prijateljski između argentinskog talismana i Cavanija tijekom susreta.

Kao što se vidi u videu uspod, dvojac je viđen kako razmjenjuje nekoliko riječi prije nego što su se ostali umiješali kako bi izbjegli eskaliranje situacije, jer Diego Godin se vidi kako stavlja ruku oko Messija dok pokušava razriješiti situaciju.

Nejasno je što je prvobitno rečeno između dvije zvijezde da bi izazvalo incident, ali prema Oleu iz Argentine, Cavani je zaključio da bi trebali napraviti korak dalje i potući se zbog toga, a Messi je uhvaćen na kameri kako govori: “Kad god želiš”.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!