NaslovnicaVijestiCavanijeva majka pozvala Atletico da se izvini njenom sinu

Cavanijeva majka pozvala Atletico da se izvini njenom sinu

Edinson Cavani bio je blizu prelaska u Atletico Madrid u zimskom prijelaznom roku, ali do transfera ipak nije došlo, a objelodanjeno je i zbog čega je propao čitav posao. Ipak, do realizacije bi moglo doći u bliskoj budućnosti, ali Cavanijeva majka traži izvinjenje od čelnika kluba sa Wanda Metropolitana.

Centarfor i “Jorgandžije” bili su veoma zainteresovani da se transfer realizuje. Prvi jer je dolaskom Icardija izgubio mjesto startnog napadača, a madridski klub jer im nedostaje provjereni golgeter posle povrede Dijega Coste. Međutim, nije postignut dogovor na nivou dva kluba oko obeštećenja.

Inicijalnu ponudu Atletica od 10 miliona eura glatko su odbili Parižani. Do druge se nije došlo, jer je po navodima Mundo Deportiva prste umiješao igračev agent i brat Walter Fernando, koji je tražio da Atletiko plati osam miliona više, što se nije svidjelo Madriđanima.

Da ova priča nije bez osnova potvrdio je predsednik madridskog kluba Enrique Cerezo.

“Ne želim da upirem prst ni u koga, ali mislim da su sramne određene situacije koje kreiraju igrači i njihovi agenti, koji su im istovremeno i rođaci. Ovo je strašno, nismo ovdje da nas pljačkaju”, rekao je Cerezo.

Uslijedio je brz odgovor porodice Cavani, tačnije majke Berte Gomes.

“I dalje je otvorena opcija odlaska Cavanija u Madrid, ali da bi to ostalo moguće predsjednik Atletika mora da se izvini. Nismo ogorčeni i sve može da se popravi ako se tako uradi. Moj sin će imati ponude, jer je neosporno dokazan napadač, ali bi volio da igra pod vođstvom Chola Simeonea” rekla je Cavanijeva majka.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!