NaslovnicaVijestiON ĆE BITI SAVRŠENA ZAMJENA ZA POGBU: Manchester United na korak od...

ON ĆE BITI SAVRŠENA ZAMJENA ZA POGBU: Manchester United na korak od transfera za veznjaka svjetske klase!

Manchester United izgleda korak bliže ka potenacijalnom ostvarenju transfera Christian Eriksena, jer izgleda gotovo sigurno da je odlučio da neće ostati u Tottenhamu.

ZAMJENA ZA POGBU

Danski internacionalac je već dugo povezan sa Manchester Unitedom, stim što je Ole Gunnar Solskjaer ranije izvijestio da je snjim razgovarao izravno tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Eriksen je također povezan sa velkim imenima poput Real Madrida, a ranije se činilo da bi mogao favorizirati prelazak u inozemstvo umjesto prelaska na Old Trafford.

Liverpool – Napoli: Borba za prvu poziciju u skupini E Lige prvaka!

Pa ipak, izgleda da je United dobio poticaj, ako žele ponovo pokušati dovesti 27-godišnjaka, jer je on upravo odbio najnoviju ponudu za ugovor u Tottenhamu.

To je prema pisanju novinara Nicole Schira, koji izvještava da su Real Madrid i PSG među klubovima koji žele Eriksena.

Ipak, s obzirom na to da je Manchester United povezan sa sličnim igračima u obliku Jamesa Maddisona i Bruna Fernandesa, može se pretpostaviti da još uvijek postoji potencijal da pokušaju ponovo za Eriksena.

Bivši igrač Ajaxa se čini idealnim pojačanjem za ono što Solskjaeru treba u sastavu nakon lošeg početka sezone.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!