NaslovnicaVijestiCEBALLOS OTKRIO: Evo zbog čega je odbio Tottenham i prihvatio ponudu Arsenala!

CEBALLOS OTKRIO: Evo zbog čega je odbio Tottenham i prihvatio ponudu Arsenala!

Novi veznjak Arsenala Dani Ceballos otkrio je kako je Unai Emery glavni razlog zbog kojeg se odlučio za dolazak na Emirates, unatoč tome što je interes za njega pokazivao i Tottenham Hotspur.

Ceballos stigao u Arsenal

Spursi su ranije ovog ljeta bili vodeći u utrci za njegov potpis, ali trener ‘Topnika’ ga je uvjerio da izabere crvenu stranu sjevernog Londona, iako je u Tottenhamu mogao igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

22-godišnjak je danas stigao ne jednogodišnju posudbu, te tako postao drugo pojačanje Arsenala u ovom prelaznom roku, nakon što je ranije u klub stigao 18-godišnji Gabriel Martinelli. Španjolac je u novom klubu preuzeo dres sa brojem osam, koji je ostao slobodan nakon odlaska legendarnog Aarona Ramseya u Juventus.

Iako su u Tottenhamu bili uvjereni kako će ga dovesti nakon sastanka sa njim i njegovom obitelji pred početak Europskog U21 prvenstva, planove im je pokvario Emery koji ga je pozvao na telefon. Španjolski stručnjak mu je obećao kako će biti ključan dio njegovog tima sljedeće sezone ukoliko se odluči za dolazak.

Upitan zašto je odabrao Arsenal pored drugih klubova iz Premier lige, Ceballos je odgovorio: “Znao sam da mi trener vjeruje, što mi je pokazao od početka pregovora. Znam kakva je odgovornost nositi ovaj dres i osjećam se ponosno što sam stigao u ovaj klub. Razgovor sa Emeryjem je bio prekretnica u donošenju odluke. On je Španjolac i poznaje me iz drugih klubova. Sretan sam što mogu pomoći Arsenalu da ostvarimo ciljeve koje imamo.”

Hector Bellerin, koji je u jako dobrim odnosima sa Ceballosom, također je igrao jako važnu ulogu u njegovom dovođenju. Na pitanje s kim od igrača je razgovarao prije potpisa ugovora, on je odgovorio: “Kao što znate, ovdje ima par španjolskih igrača, kao što su Nacho Monreal i Hector Bellerin. Jako dobro se slažem sa Hectorom, dobri smo prijatelji. Rekao sam mu kako razmišljam o dolasku, a on mi je poručio da nemam o čemu razmišljati, jer je ovo sjajan grad i sjajan klub, te da će mi biti sjajno ovdje. Jedva čekam da ga vidim i zahvalim mu se što mi je pomogao da dođem ovdje.”

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!