NaslovnicaVijestiČeferin: Ni Real ni bilo tko drugi neće govoriti UEFA-i što da...

Čeferin: Ni Real ni bilo tko drugi neće govoriti UEFA-i što da radi

Nitko neće reći UEFA-i što da radi, rekao je predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin odgovarajući na kritike zbog produljenja ugovora Kyliana Mbappea s PSG-om.

BBC podsjeća da je Mbappe nedavno potpisao novi ugovor s PSG-om, iako je pregovarao s Real Madridom. Kako prenose francuski mediji, novi ugovor vrijedan je oko 600 milijuna eura, a španjolska nogometna La Liga ponudu francuskog kluba nazvala je skandaloznom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“UEFA ima dosta stroga pravila financijskog fair playa. Svatko tko poštuje naša pravila dobrodošao je u naša natjecanja. Tko ne želi poštovati pravila, neće ni igrati”, rekao je Čeferin.

Ističe da je umoran od pritužbi da klubovima upravlja država. Predsjednik Španjolske La Lige Javier Tebas opisao je ponudu PSG-a za ugovor s Mbappeom kao “uvredu za nogomet”.

“Ni Real ni bilo tko drugi neće govoriti UEFA-i što da radi. S jedne strane su ogorčeni, ali, koliko znam, Realova ponuda bila je slična PSG-ovoj. Rekao sam to mnogo puta i ponovit ću, recite mi jedan argument zašto kompanija iz Katara ne bi trebala biti vlasnik kluba”, dodao je Čeferin.

Predsjednik UEFA-e je ponovio da će klubovi biti kažnjeni ako prekrše pravila:

“Ako kažete da klubovi pripadaju navijačima, što je s engleskim klubovima – oni imaju vlasnike iz SAD-a, neki s Bliskog istoka, imaju vlasnike iz Engleske. Dakle, situacija je potpuno ista i stvarno sam umoran od ovih optužbi bez ikakvih konkretnih osnova. Tko god prekrši pravila bit će kažnjen.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!