NaslovnicaVijestiČeferin o PSG-u: Kazna oko financijskog fair playa je u postupku, PSG...

Čeferin o PSG-u: Kazna oko financijskog fair playa je u postupku, PSG u narednom transfer roku…

Konačno, poznato je za nešto novo u istrazi UEFA-e koja se tiče PSG-a I financijskog fair playa, kojeg su prema navodima medija parižani uveliko prekoračili zbog kupovine Mbappea i Neymara.

Čeferin o PSG-u

U intervjuu za La Repubblicu, slovenski predsjednik UEFA-e Alexander Ceferin također je govorio o PSG-u I  njegovom rekordnom šopingu gdje su ovo ljeto platili oko 400 miliona za usluge Neymara i Mbappea.

Uefa je zbog toga započela istragu nad njima zbog vrtoglavih cifri i financijskog fair playa. „Mnogo vam ne mogu reći u ovom trenutku. Istraga je u toku te će se nakon nekoliko mjeseci znati više informacija. Trenutno vam samo mogu reći sljedeću stvar.”, naglasio je Čeferin i javnost informisao o nadolazećem transfer roku.

[su_bonus]

„Istraga je još u tijeku, a odluka će biti objavljena prije početka iduće sezone ili na kraju ove. Sigurno ne tijekom ove sezone, tako da PSG u januaru može slobodno trgovati”, objasnio je Čeferin i sigurno razočarao one koji se protive modernom nogometu I basnoslovnim iznosima I novcem koji se troši u svijetu nogometa danas.

Ali vidjet ćemo hoće li PSG uopšte trgovati ove zime, jer su svjesni da moraju prodati nekoliko igrača kako bi napravili balans u prihodima. Realno gledajući, PSG-u uopšte nisu ni potrebna pojačanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!