NaslovnicaVijestiČeferin upire prstom u izdajnika: Nikad nisam vidio takvog lažova!

Čeferin upire prstom u izdajnika: Nikad nisam vidio takvog lažova!

Nogometnim svijetom je kao bomba odjeknula vijest o osnivanju europske Superlige u režiji 12 najbogatijih klubova, čemu se oštro usprotivila UEFA, na čelu sa predsjednikom europske nogometne federacije, Aleksandrom Čeferinom.

Slovenac je godinama pokušavao da održi balans između dvije strane, zato su počinjeni neki ustupci prema bogatim klubovima, a zatim je najavio i promjenu sistema Lige prvaka 2024. godine, ipak uslijedila je izdaja.

Nije birao Čeferin riječi za svog “prijatelja” predsjednika Juventusa Andreu Agnellija.

“Ne želim da pričam previše o Andrei Agnelliju, on je jedno od mojih najvećih razočaranja. Nikada nisam vidio da neko toliko puta slaže. Pričao sa s njim u subotu poslijepodne i rekao mi je da je Superliga samo priča” rekao je Čeferin.

Posebno ga je pogodila činjenica da je Talijan sve vrijeme od njega skrivao plan o osnivanju Superlige.

“Rekao mi je da ne brinem i da će me zvati za sat vremena. Isključio je telefon i sljedećeg dana je došla objava” ljutito je rekao predsjednik UEFA.

Ništa manje nije poštedio ni potpredsjednika Manchester Uniteda Eda Woodwarda.

“Bio sam ovdjetnik za krivične postupke 24 godine i nikada nisam vidio takve ljude. Nazvao me je Woodward prošlog četvrtka i rekao mi je da je zadovoljan reformama i u potpunosti ih podržava. Očigledno je mislio na nešto drugo” zaključio je Čeferin.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!