NaslovnicaVijestiLeo Messi zna zbog čega mu sudija nije priznao gol

Leo Messi zna zbog čega mu sudija nije priznao gol

Barcelona je u derbiju 13. kola La lige odigrala neriješeno protiv Valencije, a Messi je otkrio zašto mu sudija nije priznao gol.

priznao gol

Barcelona je tek u 82. minuti došla do izjedačenje, kada je Jordi Alba zatresao mrežu Šišmiša na fantastičnu asistenciju Messija. Mnogi vjeruju kako bi ovo bila mnogo drugačija utakmica da su priznali čist gol Messija u prvom poluvremenu.

Jasno se vidjelo kako je lopta prešla preko gol-linije, ali ipak sudija te utakmice se samo okrenuo te pokazao da se utakmica nastavi igrati, što je šokiralo igrače Barcelone. Dosta se prašine diglo nakon utakmice zbog ove sramotne odluke, a mnogi mediji su osudili Real Madrid.

[su_live_koeficijenti]

Naime, nakon utakmice Leo Messi je razgovarao sa glavnim sudijom u tunelu, te mu jasno poručio šta misli o njegovoj odluci koja je bila čista krađa, prenose mediji iz Španije.

Navodi se da mu je Argentinac rekao da zna zbog čega nije priznao čist gol, te je svjestan kako je Real Madrid upetljao svoje prste.

Zvijezda Barcelone Leo Messi je jučer potpisao novi ugovor sa Barcelonom, koji će mu trajati do 2021. godine, a Argentinac tvrdi da je presretan što je nastavio karijeru u Barci.

“Imali smo osjećaj kao da kontrolišemo utakmicu, a zapravo to sam i radili u prvom poluvremenu”, rekao je Ernesto Valverde, te dodao:

“U drugom poluvremenu Valencija je počela igrati ozbiljnije, te su postigli gol, ali mi smo pokušavali zabiti gol, te smo to na kraju učinili.

“Kontolisali smo utakmicu, ali njihov gol nas je spustio. Zaslužili smo sva tri boda. Ponišeni gol, to je bila čista pogreška sudije, ali svakom se desi. VAR je tehnologija koji bi trebala pomoći nogometu…”, rekao je strijelac gola Jordi Alba!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Leicester City se vraća u Premier ligu

0
Nogometaši Leicester Cityja su se vratili u Englesku Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0:4). Sa 94...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!