NaslovnicaVijestiČeka nas ludnica na kraju ljeta! Čeferin otkrio karte, poznat plan kako...

Čeka nas ludnica na kraju ljeta! Čeferin otkrio karte, poznat plan kako da se Liga prvaka privede kraju

Izgleda da će se ovogodišnje finale Lige prvaka održati u Lisabonu. Europska nogometna konfederacija (UEFA) još nije potvrdila takav plan, ali i to je još samo formalnost. Završne faze Lige prvaka održat će se u Lisabonu, a finale bi bilo odigrano 22. ili 23. avgusta, izvijestilo je u petak njemačko izdanje Bilda.

Bildove tvrdnje prenijelo je i nekoliko drugih europskih medija posljednjih dana. Najava se očekuje u srijedu, 17. juna, kada će se izvršni odbor UEFA sastati videokonferencijom kako bi razgovarao o tome kako kaju privesti sezonu europskog nogometa unatoč pandemiji koronavirusa.

Prema medijskim izvještajima, preostale četiri uzvratne utakmice šestnaestine finala na rasporedu su 8. i 9. avgusta. Nastavak će se igrati u turnirskom formatu, što znači da će klubovi igrati samo jedan meč u četvrtfinalu i polufinalu.

Rasističke optužbe na računa Kataia: “Taj čovjek me dva mjeseca nije pogledao u oči zato što sam crnac”

Finale će biti na rasporedu 22. ili 23. avgusta. U Lisabonu i Portugalu postoji nekoliko stadiona velikog kapaciteta, kao npr. Estadio da Luz sa 65.000 sjedala, koji je bio domaćin finala Eura 2004. i Lige prvaka 2014., te obližnjeg Estadioa Jose Alvalade s 50.000 sjedala, koji se također koristio za Euro 2004. i za finale Kupa Uefe 2005. godine.

Bild je također izvijestio da se završne faze drugog po jačini natjecanja u Europi, Europske lige, planiraju preseliti u Njemačku, a utakmice će se igrati u regiji oko Kölna na zapadu, ali i u Düsseldorfu, Gelsenkirchenu i Duisburgu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!