NaslovnicaVijestiČeka se službena potvrda: Liverpool završio veliki transfer od 45 milijuna eura!

Čeka se službena potvrda: Liverpool završio veliki transfer od 45 milijuna eura!

Liverpool se navodno približio dogovoru za potpisivanje visoko ocijenjenog krilnog igrača Porta Luisa Diaza, a momčad iz Premier lige će platiti oko 45 milijuna eura plus bonusi kako bi ga doveli.

25-godišnji Kolumbijac, koji je ove sezone postigao 20 golova za klub i reprezentaciju, posljendih je tjedana uveliko povezan sa odlaskom, a priča se da su zainteresirani još Tottenham i Manchester United.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, čini se da je momčad Jurgena Kloppa pobijedila svoje suparnike iz Premier lige, a službena objava se očekuje u narednim satima.

Najbolji strijelac Copa Americe Diaz je naveo da želi otići samo u Liverpool, navodi engleski Mirror.

Redsi žele završiti ovaj transfer još prije vikenda.

Diazov transfer na Anfield će biti još jedan veliki udarac za Tottenham, koji je bio zainteresiran za kolumbijskog krilnog igrača. Ali sada se čini da to više nije u platu, s obzirom da je odlučeno da ide u Liverpool.

Momčad Antonija Contea je već propustila potpisati i Adame Traorea – igrača koji je čini se već spreman da pređe u bivši klub Barcelonu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!