NaslovnicaVijestiČeka se zvanična potvrda: Egipćanin je igrač Arsenala

Čeka se zvanična potvrda: Egipćanin je igrač Arsenala

Egipćanin je igrač Arsenala. Topnici su dogovorili sve uslove oko transfera veznjaka Mohameda Elnenyja u Arsenal. Nakon tjedan dana natezanja sa radnom dozvolom, Starsport je objavio da je sve gotovo i da se sada samo čeka zvanična objava Arsenala.

Egipćanin je igrač Arsenala

 

Izvještaji govore da će Wengera ovaj transfer koštati oko 5 miliona funti. U početku je bilo natezanja oko dobijanja radne dozvole, ali Arsenal je sada dobio zeleno svjetlo za završetak ovog dogovora.

Navijači su na Twitteru izrazili svoju zabrinutost za ovaj transfer i kako bi to sve moglo propasti zbog radne dozvole.

Ali to nije bio slučaj ovdje i službena objava bi mogla doći najkasnije do sutra.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Govoreći na konferenciji za novinare jutros, trener Arsenala Arsene Wenger je rekao:

“Očekujem da se sve ovo završi u ovom tjednu. Sve dok igrač ne potpiše ugovor morate biti oprezni, ali ja sam optimista.”

“Situacija može izmaći kontroli. Postoje problemi za dozvolu i posebne papire, ali nadamo se da ćemo to završiti ovog tjedna.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!