NaslovnicaVijestiČELNICI KLUBA MU PORUČILI: Evo što Jose Mourinho mora učiniti kako ne...

ČELNICI KLUBA MU PORUČILI: Evo što Jose Mourinho mora učiniti kako ne bi dobio otkaz!

Prema pisanju engleskih medija, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho će dobiti otkaz na klupi engleskog velikana ukoliko njegov tim ne završi u top četiri u Premier ligi ove sezone.

Mourinhu prijeti otkaz

Sezona nije najbolje počela za ‘Crvene vragove’, koji su u nakon pobjede u prvom kolu protiv Leicester Cityja (2-1), pretrpjeli neočekivan poraz na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona rezultatom 3-2.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Portugalski stručnjak je ponovo razbijesnio navijače defanzivnim pristupom, te je za očekivati kako će i ovo biti još jedna teška sezona za Manchester United. Pored svega toga, u posljednjih nekoliko tjedana pojavile su se i špekulacije kako bi ga na Old Traffordu mogao zamijeniti bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane.

I dok je teško za očekivati kako će Mourinho već sada dobiti otkaz, to bi se itekako moglo dogoditi u toku sezone, ukoliko ne ispuni cilj koji su mu čelnici kluba odredili. Naime, kako bi Portugalac ostao u Manchesteru i sljedeće sezone, njegov tim će morati završiti u top četiri u Premier ligi, odnosno obezbijediti učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher je o mogućem odlasku 55-godišnjaka rekao: “Ukoliko Mourinho napusti Manchester United tokom ove sezone, a vjerujem kako će oni imati novog trenera u ovo vrijeme sljedeće godine, koji veliki klub bi mogao preuzeti? Naravno da bi i dalje bio jedan od najcjenjenijih trenera na svijetu, ali nakon toga ne bi više trenirao klubove iz elite. Morao bi otići negdje i započeti sve ponovo, ponovo se dokazivati, a ne kao sada kada mu je sve na mjestu i kada može dovoditi najskuplje igrače na svijetu. Nijedan drugi klub iz top šest u Premier ligi ga ne bi želio dovesti. Real Madrid i Barcelona za njega više nisu opcije, kao ni Juventus. Ne vjerujem ni da bi ga PSG doveo u ovom trenutku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!