NaslovnicaVijestiČelnici Premier lige zakazali hitan sastanak povodom koronavirusa!

Čelnici Premier lige zakazali hitan sastanak povodom koronavirusa!

Čelnici engleske Premier lige zakazali su hitan sastanak povodom širenja zaraze koronavirusa, pošto je epidemija sada ozbiljno dovela u pitanje i nastavak natjecanja u Premier ligi.

Nakon što su britanski mediji objavili vijest da je trener Arsenala, Mikel Arteta pozitivan na koronavirus (COVID-19), čelnici Premiershipa održat će hitan sastanak u petak ujutru.

“S obzirom na večerašnje saopštenje iz Arsenala kojim se potvrđuje da je njihov trener, Mikel Arteta pozitivan na COVID-19, Premiership će sazvati hitan sastanak svih klubova u petak ujutru.”, stoji u priopćenju koje se može pročitati na stranici Premier lige.

Nakon vijesti da je Arteta pozitivan na koronavirus, čitav tim londondskog kluba, kao i stručni štab s kojima je Arteta bio u kontaktu, vjerovatno će se naći u samoizolaciji narednih dana.

U svijetu nogometa, prije Mikela Artete, na koronavirus pozitivno su testirani još Daniele Rugani, štoper iz Juventusa, Manolo Gabbiadini napadač Sampdorije, a postoje sumnje da je pozitivan na COVID-19 također i Paolo Dybala, zvijezda Juventusa i argentinske reprezentacije.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!