NaslovnicaVijestiČELNICI REAL MADRIDA IMAJU NOVI PLAN: Evo tko im je nova meta...

ČELNICI REAL MADRIDA IMAJU NOVI PLAN: Evo tko im je nova meta kada je u pitanju zamjena za Ronalda!

Prošla su već dva tjedna otkako je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid i otišao u redove Juventusa, ali čelnici ‘kraljevskog’ kluba još uvijek nisu napravili napredak kada je u pitanju dovođenje njegove zamjene.

Real Madrid želi Cavanija

Prva opcija je bio napadač Paris Saint-Germaina i bivša zvijezda najvećeg rivala Barcelone Neymar, ali Brazilac je i sam priznao kako sto posto ostaje na Parku prinčeva.

[su_bet365_100bonus]

Pored njega, sa dolaskom na Santiago Bernabeu se povezivao i njegov suigrač Kylian Mbappe, kojeg mnogi smatraju budućim najboljim igračem svijeta, kao i zvijezda Chelseaja Eden Hazard. Ipak, kako pišu madridske novine AS, s obzirom da nema napretka u pregovorima sa PSG-om i Chelseajem oko mogućeg transfera navedenog trojca, čelnici Real Madrida su pronašli novu metu. Navodno, riječ je o napadaču francuskog kluba Edinsonu Cavaniju.

Urugvajski reprezentativac je trenutno na vrhuncu svoje karijere. Naime, postigao je 40 golova u 48 nastupa u svim takmičenjima prošle sezone, dok je sezonu ranije postigao 49 golova u 50 utakmica. U izvješću stoji kako 31-godišnjak ne bi imao ništa protiv ovog transfera, te da je spreman pristati na dvogodišnji ili trogodišnji ugovor, i tako svoju europsku avanturu završiti u dresu Los Blancosa.

[su_bonus]

I dok ne postoji cifra za koju bi Parižani bili spremni pustiti Kyliana Mbappea, za Cavanija bi navodno tražili oko 100 miliona eura, što bi također odgovaralo i predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu. Međutim, problem bi mu mogao predstavljati Chelsea, čiji trener Maurizio Sarri je također poručio čelnicima novog kluba da pokušaju dovesti Urugvajca. Talijanski stručnjak je od dolaska na Stamford Bridge u potrazi za novim napadačem, a ‘Plavci’ su po svemu sudeći odustali od zvijezde Juventusa Gonzala Higuaina, koji je bio meta broj jedan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Drugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

0
Corvinul Hunedoara, rumunjski drugoligaš, senzacionalno je osvojio Rumunjski kup. Klub osnovan 1921. godine četiri puta je osvajao titulu prvaka druge lige, a najveći uspjeh...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!