NaslovnicaVijestiČelnici stali uz zvijezdu: Al Nassr smijenio trenera Garciju nakon što mu...

Čelnici stali uz zvijezdu: Al Nassr smijenio trenera Garciju nakon što mu je Ronaldo okrenuo leđa

Francuski trener Rudi Garcia više nije šef stručnog stožera saudijskog prvoligaša Al Nassra za koji igra i Cristiano Ronaldo.

Dugo je tinjalo nezadovoljstvo radom Garcije u svlačionici, a kap koja je prelila čašu bio je remi u prošlom kolu protiv Al Feiha (0:0).


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon te utakmice Ronaldo je okrenuo leđa Garciji, a čelnici kluba stali su uz svoju najveću zvijezdu i uručili Garciji otkaz.

Sedam kola prije kraja prvenstva Al Nassr je na drugom mjestu tabele s tri boda manje od vodećeg Al Ittihada, a vidjet ćemo hoće li se Garcijina smjena pozitivno odraziti na momčad.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!