NaslovnicaVijestiCeltic u ogromnim problemima pred utakmicu u Europskoj ligi

Celtic u ogromnim problemima pred utakmicu u Europskoj ligi

Celtic u ogromnim problemima pred utakmicu u Europskoj ligi. Celticu su uoči četvrtka navečer, pred utakmicu u Europskoj ligi protiv Zenita isporučene užasne vijesti, nakon što su čuli da je Nir Bitton iskljućen do kraja sezone, navodi se u izvješću.

Celtic u ogromnim

Daily Record je razumio da se izraelski veznjak borio sa ozljedom koljena i da će sada morati da se izvrši operacija za rješavanje tog problema. Bitton nije igrao za Celticse od poraza u gostima protiv Kilmanrnocka (1-0).

Brendan Rodgers već ima dugačak popis igrača sa mnoštvom zvijezda koje su ozlijeđene i nakon što je 26-godišnjak prošli tjedan išao stručnjaku u Londonu, rečeno mu je da će to biti ozljeda koja će ga držati van terena do kraja sezone, jer će morati raditi operaciju.

[su_bonus]

Stuart Armstrong, Leigh Griffiths, Patrick Roberts, Craig Gordon i Dedryk Boyata su također van terena u utakmici protiv ruskih velikana, dok je pojačanje zimskog prijelaznog roka Marvin Compper također nedostupan za ovu utakmicu.

Celtic već ima dovoljno težak test i bez suočavanja sa Zenitom, jer imaju veliki broj ključnih igrača na listi ozljeda.

Ipak Rodgers ima i neke dobre vijesti, među mnogo loših.

[su_live_koeficijenti_v2]

Očekuje se da će Mikael Lustig biti spreman nakon što se oporavio od ozljede koljena, nastale tijekom pobjede protiv Patrick Thistlea u Škotskom kupu, a Tom Rogic bi također mogao nastupiti.

Veliki problemi za Celtic i Brendan Rodgersa i možemo vam samo preporučiti da se pazite kada budete igrali na ovu utakmicu, jer je veliki broj ključnih igrača van terena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!