NaslovnicaVijestiCesare Prandelli objasnio zašto je napustio Valenciju nakon samo deset utakmica

Cesare Prandelli objasnio zašto je napustio Valenciju nakon samo deset utakmica

Sada već bivši trener Valencije Cesare Prandelli uputio je kritike na račun ‘Šišmiša’ nakon njegove ostavke u petak, izjavivši da su prekršili svoja obećanja.

Cesare Prandelli objasnio zašto je napustio Valenciju

Prandelli je tako na Mestalli proveo samo tri mjeseca i predvodio tim, koji je preuzeo od Paka Ayestarana krajem septembra, u samo deset utakmica.

Talijanski stručnjak je nakon ostavke kritikovao španjolski klub izjavivši da je uprava prekršila obećanja, jer nije htjela dovesti igrače koje je on želio.

“Vrlo sam tužan, jer kada završi san sve emocije proključaju na površinu”, rekao je Prandelli za Football Italiju.

“Vlasnik Valencije Peter Lim mi je rekao da će dovesti četiri igrača u januarskom prelaznom roku, ali 3 dana prije početka prelaznog roka plan je pretvoren u dovođenje Simonea Zaze ili veznjaka. Sportski direktor Jesus Garcia Pitarch Suso mi je rekao da je sa Zazom skoro sve gotovo, ali da trebam razgovarati s njim kako bih ga uvjerio u prelazak. Razgovarao sam sa Simoneom i nije imao ništa protiv dolaska.”

“Rekao sam Susu da mora brzo sklopiti dogovor jer su nam trebali igrači sa karakterom na Mestalli. Na moje iznenađenje po povratku sa praznika, transfer Zaze još uvijek nije bio dogovoren.”

“Zatim mi je rečeno da mogu dovesti samo jednog igrača, a ne četiri, kakav je bio dogovor. Rekao sam da ću napustiti klub pod tim uvjetima. Suso mi je potvrdio da ukoliko ja dam ostavku, i on će napustiti klub nakon mene. Uprava Valencije je veliki broj ljudi, koji ne radi svoj posao.”

“Čak su mi zabranili i otvorene treninge za navijače koje sam zatražio. Htio sam da navijači svojom podrškom pomognu igračima kojima je potrebna pomoć na Mestalli.”

Prandelli je ‘šišmiše’ predvodio u samo deset utakmica, ali je njegov tim slavio samo tri puta. Bivši španjolski prvak je trenutno čak na 17. mjestu u La Ligi, i bolja gol razlika ga drži izvan zone ispadanja.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_1m_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!